logo-produit

Embryolisse Filosofi

Embryolisse tilbyder en komplet hudpleje serie til ansigt og krop. Embryolisse har været solgt på de franske apoteker I 60 år.

Tro mig, har du først prøvet ét Embryolisse produkt bliver du ikke skuffet og vil fortsætte med det for evigt…

edito embryolisse

Nazoura
Cassam-Chenaï
Embryolisse Administrerende Direktør

Dermatologisk hudpleje ekspertise, der opfylder hudens essentielle behov.

Essential

Fordi hud der er gennemfugtet og plejet, ser sundere og mere ensartet ud. Embryolisse formel tilfører huden de essentielle nærigsstoffer og plejende egenskaber, så huden holder sig sund, velplejet og smuk. Intet overflødigt er tilsat, kun det allermest nødvendige, for optimal hudpleje.

Effektiv

Indeholder nøje udvalgte ingredienser, der gennem årene er anerkendt i kosmetik og medicinal branchen for de plejende og helende egenskaber (shea butter, bivoks, aloe vera og soja). Dette i kombination med hyaluronsyre som er en central byggesten i vores væv og kollagen.

Naturlig

Embryolisse anvender så vidt muligt aktive ingredienser fra planteverdenen og naturlige planteolier, derved minimeres risiko for allergi, og der opnås større hud-tolerance.

Høj tolerance tærskel

Ved at anvende samme naturlige byggesten som findes i huden, opnår vi en høj sikkerhed og tolerance. Dermed er Embryolisse produkterne velegnede til selv sart og følsom hud.
Alle produkterne er udviklet under nøje farmaceutisk overvågning og hyppig kontrol.

separ-arabesque-small