logo-produit

ET PRESTIGE MÆRKE

69 års erfaring

 

Embryolisse tilbyder en komplet hudpleje serie til ansigt og krop. Embryolisse har været solgt på de franske apoteker I 69 år.

Embryolisse: 69 års erfaring med farmaceutisk hudpleje produkter.

Historien begynder i 1950, da en dermatolog fra et af de førende hospitaler i Paris udvikler det legendariske produkt Embryolisse Lait-Crème Concentré. Der sælges den dag i dag stadig millioner af cremen.

Ud fra filosofien om at tilfredsstille hudens essentielle behov for fugt, næring og pleje udviklede Laboratoires Embryolisse deres verdens berømte produkter der med effektivitet og høj tolerance tærskel selv for meget sart hud, er blevet en stor succes.

Anbefalinger er i årenes løb givet fra mødre til døtre og fra dermatologer til alle der ønsker det bedste for deres hud. Embryolisse produkterne er velkendt af make-upartister i hele verden og anses af mange som lidt af et kult mærke.

Embryolisse er et ærligt, autentisk og effektivt hudpleje mærke for dem der ønsker det bedste for deres hud via et mærker der i generationer er testet og godkendt af alle hudtyper verden over.